Trop

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
12 - 15 år
Mødedag/tid: 
Onsdag 19.00-21.00
Ledere: 
Rune: 29210172
Maja: 40197671
Julie: 22825053
Niels: 22623740
Sophie: 22934090
underside_klatrevaeg_fotograf_andreas_tolstrup_laursen

Trop

Troppen - så keder du dig aldrig!

Det lyder måske meget flot, men den er god nok: Når man er tropspejder, så er der alting gang i den, og man kommer til at prøve mange udfordringer - og lære om adventurespejd. 

At være spejder i Troppen er anderledes end de andre grene, og det skyldes at der arbejdes ud fra ideen om at unge leder unge! 

 

Patruljesystemet og patruljemøder

I Troppen arbejder vi ud fra at Unge leder unge på de ugentlige patruljemøder.En patrulje består af:

  • 1 patruljeleder PL
  • 1 eller 2 patruljeassistenter PA
  • Valler, som er de spejdere som ikke er PL eller PA

 

PL og PA er oftest de ældste spejdere i patruljen og dem, som har været i Troppen i længst tid. Det er PL og PA som står for at planlægge og holde de ugentlige patruljemøder. Tropsledelsen sørger for at hjælpe PL og PA med at planlægge og finde på møderne, men tropsledelsen deltager ikke på de ugentlige møder.

 

Mødestruktur:

Troppen holder møder hver onsdag. Der findes 3 typer af møder:

Mimer/vallemøde: Spejderne er delt i 2 grupper med mimer (Patruljeledere og patruljeassistenter) og valler (patruljemedlemmer). Her lærer mimerne noget de skal lære videre til vallerne, mens der for vallerne er planlagt en aktivitet. Her er det tropsledelsen der står for møderne. 

Patruljemøder: Planlagt af mimer. Her arbejder patruljerne med de opgaver som de har fået af tropslederne og ellers har de frie hænder til at lave de spejderaktiviteter de har lyst til. Her er det patruljelederne der står for mødet. 

Tropsmøde: Opsamling på månedens emne med en sjov spejderaktivitet. Tropsledelsen står for mødet.