Mini

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
8 - 10 år
Mødedag/tid: 
Mandag 18.00-19.30
Ledere: 
(Sw) Ida 42 43 13 09
Kenya 31 69 26 24
Natalie (natalienygaard@gmail.com)
Kristian
underside_pioner_arkivfoto_det_danske_spejderkorps

Minier

Vi er minierne! 

 Minispejderne bruger naturen som legeplads. Derfor tilbringer de meget tid ude i naturen, mens de træner deres spejderfærdigheder og lærer at færdes i naturen.

Naturen er i brug sommer, vinter, efterår og forår, hvor den byder på forskellige udfordringer og muligheder, der skal udforskes.

Som mini tager man på små hytte- eller teltture, laver opgaveløb i skoven, kigger på dyrespor, arbejder med kort og kompas og øver sig i at binde knob og bruge kniv. Minierne løser sjove og spændende opgaver sammen i gruppen.

Hos minierne er det vigtigt at skabe et godt kammeratskab i gruppen. Det gør det sjovere, når man i fællesskab skal løse opgaver og blive klogere på naturen og spejderlivet.

Praktiske informationer:

  • I løbet af efteråret kommer vi til at tage nogle forløbsmærker (kommunikation og teltmærket). Det er vigtigt at spejderen kommer til alle disse møder for at kunne få mærket.
  • Hvis der er et møde man ikke kan komme til skal man huske at melde afbud. I år har vi indført et perlesystem hvor spejderen får en perle hver gang, en grøn hvis man har været der, en gul hvis man har meldt afbud og en rød hvis man ikke har været der og ikke har meldt afbud.
  • Vi bestræber os så vidt muligt på at være færdige til tiden men kan nogle gange blive lidt forsinkede. Respekter gerne dette når I henter jeres børn, det er vigtigt for os at slutte af fælles.
  • Enkelte møder er forlænget - dette fremgår af halvårsplanen. 
  • Endelig er det rigtig vigtigt at jeres børn får lidt at spise inden de kommer, selvom I spiser aftensmad efter mødet normalt. Ellers har de ikke nok energi til hele mødet.