Klan

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
16 - 23 år
Mødedag/tid: 
Torsdag 19:15-21:15
Ledere: 
Ida Ø. Stegmüller, Mail: ida.stegmuller@gmail.com , mobil: 42431309
Kristian Aagaard
KLan_forside_indonesien

Senior

Billedet ovenfor er fra en lille hyggetur vi havde til Indonesien for nogle år siden.

Lige nu er vi ved at overveje hvor vi skal på tur næste weekend, og næste weekend, og næste weekend, og... Ej, men ture ud i Danmark og resten af verden, er noget vi prioriterer højt!

Det er selvfølgelig ikke hele klanen der er med på billedet. Det ville jo kræve at din skærm var super-hyper-ekstra widescreen, for vi er mange! Hvis man lægger alle seniorer fra EDR i forlængelse af hinanden, så ville de nå her fra og og godt stykke frem, men man ville måske også have en lidt kedelig dag.    

Ud over at tage på ture, gør vi en dyd ud af at holde nogle møder hvor der sker noget. Ikke fordi vi ikke kan lide at sidde rundt om et bål og synge sange, men fordi det nogle gange er lidt federe at bygge en sauna, en luftgynge eller måske en jacuzzi. Sjovere end at sidde ude i vinterkulden og erkende, at vi er lige så ringe til at tænde bål uden sprit som mikroerne! Udover møderne og vores egne weekend-ture deltager vi i fælles senior-arrangementer i både divisionen og i selve korpset. Og det er fedt. Vi holder spejdermøde hver torsdag, og du er mere end velkommen.

Hilsen klanen!